Реклама
Youtube Video Indirme 834
3-02-2025, 16:12 | Автор: ChiquitaHildebra | Категория: Xbox 360
Youtube Video Indirme 834En iyi 5 Youtube İndirme Programı Arkadaşlar Youtube.com hesabımı askıya almıştım ve bugun tekrar actığımda abone sayısı sıfırlanmış bunun bir cozumu var mı? Bana bu konu hakkında detaylı bilgi verebilecek birini arıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. Premium uyesi olduğum halde indirdiğim tum videoların hepsi silinmiş. Şu an kitaplığa girdiğimde indirilen video sayısı sıfır diyor.

Yıllardır populerlik konusunda bir numara olan bu platformda indirme gibi bir seceneğiniz bulunmamaktadır.

Bu uygulama youtube video indirme Premium’un indirme sistemine bir alternatif  olarak calışır.

Ancak, icerik ureticilerini koruma amacıyla getirilen bir kısıtlama da video indirme yasağıdır.

Potansiyel olarak uygunsuz olduğu duşunulen videolar, sadece kendilerinin en az 18 yaşında olduğunu onaylayan kayıtlı kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Bir videonun ses iceriğine ilgi duyuyorsanız, ssyoutube.com size yalnızca MP3 gibi ceşitli formatlarda ses parcasını indirme olanağı sunar.

Ssyoutube.com, tum YouTube calma listelerini indirmeyi de destekler. Yalnızca tek bir video URL'si yerine calma listesi URL'sini yapıştırın ve daha sonra tum videoları bir seferde indirebilirsiniz. Ssyoutube.com kullanarak videoları indirirken genellikle standart tanımlı (SD) ve yuksek tanımlı (HD) dahil olmak uzere ceşitli kalite secenekleri arasından secim yapabilirsiniz. İhtiyacınıza ve depolama kapasitenize en uygun kaliteyi secin. Premium hesaba gecildiğinde YouTube, icerik ureticilerine belirli bir komisyon vererek gelir elde etmelerine olanak tanıdı.

VLC Player’ı Kullanarak
Youtube icerisinde ceşitli videolar izleyebilir, yorum yapabilir ve beğenebilirsiniz. Youtube en cok kullanılan ve sevilen platform olmaya devam etmektedir. Yıllardır populerlik konusunda bir numara olan bu platformda indirme gibi bir seceneğiniz bulunmamaktadır. Bir yol vardır aslında Youtube Premium uyeliğini satın alırsanız kolayca video indirme işleminizi gercekleştirebilirsiniz. Youtube Premium uyesi olmanız icin aylık ucret odemeniz gerekmektedir.

Ancak henuz test aşamasında olan bu ozellik, şu an icin yalnızca bazı YouTube Premium aboneleri tarafından deneyimlenebiliyor. Sayın youtube.com yetkilileri, izlenme sayılarım surekli duşuruluyor. İcerik uretmeye calışıyorum, https://Ssyoutube.com/tr/youtube-video-downloader/ ancak surekli bir duşuş goruyorum. Dun Youtube.com'dan Premium olduğum halde 40 tane video indirmiştim şu an hepsi silinmiş. KYK yurdunda kalıyorum ve yurt Wi-Fİ'si hicbir şeyi indirmiyor.

Aramak istediğiniz şeyi yukarıya yazın ve Enter tuşuna basın. IPhone’da YouTube videolarını indirmek icin istenilen videoyu secip paylaş listesinde JAYD seceneğini bulmanız gerekiyor. Seciminizi yapıp, işlemi tamamlamak icin kaydet’i secmeniz gerekiyor. IPhone’a YouTube videolarını indirip kaydetmek icin kullanabileceğiniz yontemlerden bir diğeri de ucuncu parti uygulama kullanmaktadır. Uygulamalara ornek olarak JAYD (Just Another YouTube Downloader)’ı verebilirim.

Bu uygulama YouTube Premium’un indirme sistemine bir alternatif olarak calışır. Videoları tercih ettiğiniz şekilde indirmenize olanak tanır.
Sadece Ses İndirme
SuperParse video indirme platformu, listemizdeki en geniş indirme kaynağı desteği sunan internet sitesidir. SuperParse uzerinde aklınıza gelen tum video izleme platformlarından ve sosyal medya platformlarından video indirebilirsiniz. İnternet sitesinin tek olumsuz yanı ise indirdiğiniz videoların maksimum 720p yani HD goruntu kalitesine sahip olmasıdır.

Kolay kullanım sağlayan arayuzu ise en dikkat ceken ozelliklerinden biri. Video Grabber, YouTube videolarını indirmek icin kullanılabilen ucretsiz bir cevrimici aractır.

Yapıştırdıktan sonra devam edin ve video otomatik olarak cihazınıza indirilecektir.

Favori YouTube videolarınızın cevrimdışı erişimini keyifle yaşayın ve kolaylıkla kişisel bir video koleksiyonu oluşturun.

YouTube videolarını indirmenin, youtube video indirme'un hizmet koşullarını ihlal edebileceğini unutmamak onemlidir.
Скачать Skymonk по прямой ссылке
Просмотров: 22  |  Комментариев: (0)
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт kopirki.net как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.